2 dagen workshop – Parc de Kievit

Categorieën:Workshops
Tags:,
Thea van der Ende

Op 16 maart heb ik een leuke bezigheidsmiddag gegeven op de crea club van parc de kievit in Baarle Nassau.  Het was voor mij de 1e keer dat ik zoiets deed. Gelukkig had ik mijn vriendin Henny die me een beetje bij stond. In eerste instantie voelde ik me wat ongemakkelijk en ik had het idee om de dames op die nagelsticks te laten freubelen maar er werd ook gevraagd of ze eigen nagels mochten doen. Ja natuurlijk antwoordde ik. En toen liep eigenlijk alles op rolletjes. Sommige dames wilde gewoon lekker zelf aan de slag en sommige wilde wat hulp en zo heb ik dat ook gedaan. Ik vond het een geslaagde middag en naar verluid de dames zelf ook. Dus misschien wel voor herhaling vatbaar.

Henny van de Crea Club: “Toen ik het aankondigt had keken ze een beetje raar, de dames snapte niet wat er nou de bedoeling van was maar toen ze eenmaal bezig waren vonden ze het geweldig leuk, iedereen had het naar zijn zin.”

Facebook: https://www.facebook.com/creaclubdekievit/